Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Escola Bressol Minyons de L’Arboç adquireix nou material educatiu
Notícia

L´Escola Bressol Minyons de L’Arboç adquireix nou material educatiu

l'Arboç 
Aquest material ajudarà al desenvolupament cognitiu, emocional i social dels infants proporcionant un entorn educatiu i estimulant.

L’Arboç, 24 d’abril de 2024. Sant Jordi va arribar a l'Escola Bressol Minyons de L’arboç amb una inversió en l'adquisició de nou material educatiu, reconeixent la importància de proporcionar un entorn educatiu i estimulant per als nostres infants des d'una edat primerenca.

La compra de material educatiu inclou una àmplia varietat de recursos dissenyats per a fomentar l'aprenentatge actiu, l'exploració creativa i el desenvolupament d'habilitats fonamentals en àrees com la cognició, el llenguatge i les habilitats socials. Aquests materials han estat seleccionats acuradament per les professionals de la mateixa Escola Bressol per a garantir la seva qualitat, seguretat i rellevància pedagògica.

Aquesta adquisició no sols beneficiarà als nens que assisteixen a la nostra Escola Bressol, sinó que també donarà suport a les educadores i personal en formació en proporcionar-los eines i recursos addicionals per a enriquir la seva pràctica educativa i brindar un servei de qualitat a les famílies del nostre municipi.

Aquesta iniciativa respon al compromís del nostre municipi de promoure el desenvolupament integral dels infants i de fer costat a les famílies en la seva tasca d’educar a la pròxima generació. Entenem que els primers anys de vida són fonamentals en el procés d'aprenentatge i desenvolupament dels infants, i estem dedicats a brindar-los les millors oportunitats des del principi.