Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç assisteix a la 6a Fira Internacional de Puntes d’Arenys de Mar
Notícia

L’Arboç assisteix a la 6a Fira Internacional de Puntes d’Arenys de Mar

l'Arboç 
Una delegació arbocenca ha estat present a la Fira amb un estand

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha organitzat, els dies 26, 27 i 28 d’abril de 2024 la 6a Fira Internacional de la Punta al Coixí. L’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí han estat presents en aquest esdeveniment internacional de primer ordre amb un estand decorat i guarnit amb una mostra de les millors puntes arbocenques. A l’estand també s’hi va realitzar una exhibició de confecció de punta arbocenca, a càrrec de les puntaires Sres. Antònia Sans i Antònia Urpí, sota la direcció de la directora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, Sra. Mercè Ribas.

L’estand de l’Arboç ha estat un dels més concorreguts de la mostra, on hi participaran delegacions de Polònia, Eslovàquia, Malta, França, Itàlia, Portugal i Galícia, a més de les més prestigioses escoles i associacions de puntaires de Catalunya.

L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, acompanyat del director del Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, Sr. Sergi Sedó, van assistir a l’acte d’inauguració el divendres 26 d’abril i van visitar la delegació arbocenca.

El foment i la promoció de la punta arbocenca com a Ofici Singular de Catalunya i com a atractiu turístic han estat un dels principals objectius de la delegació arbocenca.