Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Obert el període de preinscripcions a l’Escola Bressol “Minyons” de l’Arboç del 8 al 21 de maig.
Notícia

Obert el període de preinscripcions a l’Escola Bressol “Minyons” de l’Arboç del 8 al 21 de maig.

l'Arboç 
Es poden presentar les sol.licituds telemàticament a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/ o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

L’Arboç, 9 de maig de 2024. L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç obre el període de preinscripcions del 8 al 21 de maig de 2024. Totes les famílies amb fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys, nascuts als anys 2022, 2023, i 2024 que hi estiguin interessades, hauran de realitzar aquest tràmit. El dia 31 de maig es publicarà la llista provisional amb la puntuació.

Per a realitzar el tràmit cal presentar el llibre de família o certificació electrònica e la inscripció de naixement, el DNI, NIE o passaport del pare, mare o tutor legal.

A l’escola bressol “Minyons”, els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen el seu desenvolupament i les seves capacitats. La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes.

Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí.

La tramitació de la preinscripció es pot fer telemàticament al següent enllaç de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/ o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament sempre que no es pugui fer telemàticament.

Per a més informació, podeu trucar 697179777 621299744 correu electrònic 3010761@xtec.cat