Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament es reuneix amb la Llar d´Infants Minyons de l´Arboç per millorar les condicions del servei de menjador a través de la nova licitació
Notícia

L´Ajuntament es reuneix amb la Llar d´Infants Minyons de l´Arboç per millorar les condicions del servei de menjador a través de la nova licitació

l'Arboç 
El regidor d´ensenyament de l´Ajuntament de l´Arboç juntament amb la secretària municipal es van reunir divendres passat 3 de maig amb les directores de l´Escola Bressol Minyons de L´Arboç en un esforç conjunt per millorar el servei de càtering ofert als infants.

L'objectiu principal de la reunió va ser acordar les condicions de la nova licitació del servei de càtering, amb la finalitat de proporcionar una alimentació saludable i equilibrada, així com ampliar les facilitats en l'ús d'aquest recurs per a totes les famílies.

Durant la reunió, es van tractar diversos aspectes claus, inclosa la qualitat i la quantitat dels aliments, la procedència d'aquests i la diversitat de les opcions ofertes. També es va parlar de la importància de complir les normatives de seguretat alimentària i adaptar-se a possibles restriccions dietètiques dels infants.

Ajuntament i Llar d'Infants estan compromesos a garantir que tots els infants rebin una alimentació adequada que contribueixi al seu creixement i desenvolupament saludable. Des de l'ajuntament constaten que aquesta reunió és un pas important per a assegurar que el servei de càtering compleixi amb els més alts estàndards de qualitat i satisfaci les necessitats dels més petits i de les seves famílies.

S'espera que la licitació del servei de menjador s'iniciï en les pròximes setmanes, amb l'esperança que aquestes iniciatives millorin significativament l'experiència dels infants a l'escola bressol de la vila.