Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament inicia les obres de reforma integral de la Biblioteca Municipal
Notícia

L´Ajuntament inicia les obres de reforma integral de la Biblioteca Municipal

l'Arboç 
Es preveu que finalitzin durant les properes setmanes.

L’Arboç, 21 de maig de 2024. L'Ajuntament de l'Arboç està realitzant una reforma integral de la Biblioteca del Municipi amb un cost total de 17.086,16€. Aquests treballs tenen com a objectiu millorar el servei i proporcionar un espai més adequat i confortable per als usuaris. A més, es pretén fomentar la cultura i l'ús de les instal·lacions per part de tota la comunitat.

Les reformes s'estan realitzant tant a l'interior com a l'exterior de la biblioteca. A més de la renovació d'espais interns per fer-los més funcionals i moderns, s'està duent a terme la reparació del sostre, una actuació necessària per garantir la seguretat i la comoditat de tots els usuaris evitant filtracions d'aigua i millorant l'aïllament tèrmic i acústic de l'espai.

L'Ajuntament de l'Arboç destaca el seu ferm compromís amb la millora dels espais culturals, on els ciutadans puguin gaudir d'un servei de qualitat. Aquestes reformes són una mostra clara de la voluntat municipal de promoure la cultura i facilitar l'accés als recursos educatius i d'oci per a tots els habitants del municipi.

Aquesta iniciativa forma part d'un pla més ampli de millora d'infraestructures culturals, amb l'objectiu de convertir el municipi en un punt de trobada cultural de referència. L'Ajuntament continuarà treballant per oferir serveis que responguin a les necessitats i expectatives de la comunitat, assegurant que les instal·lacions municipals siguin segures, accessibles i acollidores.

Amb aquestes accions, l'Ajuntament de l'Arboç reafirma la seva dedicació a fomentar la cohesió social i el desenvolupament cultural, contribuint així al benestar i al creixement personal dels seus ciutadans.