Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç organitzarà un campus esportiu municipal del 25 de juny al 9 d´agost
Notícia

L´Arboç organitzarà un campus esportiu municipal del 25 de juny al 9 d´agost

l'Arboç 
A partir del dilluns 27 de maig s’obriran les inscripcions fins al 12 de juny. Les places són limitades.

22 de maig de 2024. L’Ajuntament de l’Arboç organitza novament un Campus Esportiu Municipal per aquest estiu entrant. Un espai lúdic dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys, on es posarà en pràctica diverses activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de manualitats, sortides culturals i jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants.

Com a novetat, en aquesta edició es realitzarà un curset de natació de 3 dies a la setmana, bàdminton i accés a la piscina d'estiu. Com en anteriors edicions, les inscripcions es podran fer per setmanes per facilitar l’organització de les famílies.

L'horari serà de 9h a 14h, de dilluns a divendres, amb la possibilitat d’ampliar l’horari amb el servei Bon Dia de 8h a 9h del matí. També s’ofereix l’opció de servei de menjador amb carmanyola que s'ha de dur cada nen/a de casa de 14h a 15h.

El preu de la inscripció serà de 48€ la setmana pels nens i nenes de l’Arboç i 68€ pels nens i nenes de fora, excepte la primera setmana de campus que, al ser de 4 dies tindrà un preu de 38€ pels arbocencs i 58€ pels foranis. Tan el servei Bon Dia com el de Menjador està inclòs en el preu. Les places seran limitades. El dia 4 de juny a les 19h es farà una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a l’Auditori.

Per inscriure’s, caldrà emplenar el full d’inscripció que s’entregarà a la Casa de Cultura i que també podeu descarregar a l'enllaç que hi ha a sota, conjuntament amb la documentació requerida i fer el pagament mitjançant targeta bancària a la mateixa Casa de Cultura. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 670 621 - 679 474 375 o bé enviar un correu a: pij@arbocenc.cat.

El Campus Esportiu Municipal 2024 és organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració d’Inacua l’Arboç.

Descarrega el formulari (PDF)

Descarrega el formulari (PDF)