Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç celebrarà una gran festa de benvinguda de l’estiu el proper 22 de juny amb 12 hores de diversió a la piscina d’estiu
Notícia

L’Arboç celebrarà una gran festa de benvinguda de l’estiu el proper 22 de juny amb 12 hores de diversió a la piscina d’estiu

l'Arboç 
Prepara´t per gaudir d´una jornada plena de diversió, entreteniment i bon ambient, on hi haurà activitats per a totes les edats i gustos. Entrada gratuïta al recinte.

L'Ajuntament de l'Arboç convida a tots els arbocencs i arbocenques a celebrar l'inici de l'estiu el dia 22 de juny de 2024 amb una festa espectacular que promet ser inoblidable al recinte municipal de la piscina d’estiu. Prepara't per gaudir d'una jornada plena de diversió, entreteniment i bon ambient, on hi haurà activitats per a totes les edats i gustos.

Programa de la jornada:

• 12 hores de piscina: Gaudeix d'un dia sencer de diversió aquàtica.

o De 10h a 14h: Inflables aquàtics per als més atrevits! o Preu:

De 10h a 14h. Infants 1,5€ / Adults 2,5€

Tot el dia: Infants 2,75€ / Adult 3,85€

• A les 12h, Vermut flamenc: Viu l'art del flamenc amb exhibicions de ball a càrrec de l'Acadèmia l'Aulatres.

• A les 14h, Paella popular: Assaboreix una deliciosa paella a un preu econòmic.

o Es recomana adquirir el tiquet a Casa de la cultura. També es poden comprar el mateix dia, però seran limitats.

• Animació infantil amb Rufino: Els més petits gaudiran d'una tarda plena de diversió i, al final, gelat gratis per a tots els infants!

• A les 18h, tarda d’animació musical “tardeo”: Posa ritme a la teva tarda i nit amb la millor música amb el Dj Chris Farom, els hits més escoltats! Seguidament, concert d'ESTOPAOS (Tribut a Estopa) i STAR WAYS (les millors versions!). Dj Jordi Ribè tancarà la nit amb una sessió espectacular.

A més, durant tota la tarda i nit, disposarem d’un servei de Food Trucks per satisfer la gana i servei de bar a preus populars durant tot el dia.

Localització: Àrea recreativa de lleure, piscina d'estiu de l'Arboç (Carrer d'Avilés, l'Arboç). Aquest esdeveniment forma part de la iniciativa de l'Ajuntament de l'Arboç de revifar els barris.

No t'ho pots perdre! Vine i gaudeix amb nosaltres d'un dia ple de diversió, música i bona companyia. T'hi esperem!