Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Policia Local de l’Arboç intercepta i recupera una furgoneta plena de material sostret de la zona d´obres de les vies del tren de l’Arboç
Notícia

La Policia Local de l’Arboç intercepta i recupera una furgoneta plena de material sostret de la zona d´obres de les vies del tren de l’Arboç

l'Arboç 
El robatori de material ferroviari és un greu problema a tota Catalunya

El passat dilluns dia 03 de juny cap a les 22:15 hores, una patrulla de la Policia Local de l'Arboç va interceptar una furgoneta amb dos individus plena de material d’obra i elèctric sostret de la zona de les vies de tren de l'Arboç. Els agents en servei es van posar en contacte ràpidament amb el responsable de l'obra que s’està realitzant, l’empresa ACCIONA per confirmar la pertinença del material recuperat i retornar-lo.

A la furgoneta hi anaven dos individus: A.J.M i J.J.M, als quals, després que els agents de la Policia Local confeccionessin les corresponents diligències penals, se'ls hi ha imputat un delicte de furt.

L’Ajuntament vol agrair la ràpida i diligent actuació de la Policia Local per evitar aquest robatori que posa de manifest el greu problema de seguretat existent a la xarxa ferroviària pública de Catalunya. Des de l’Ajuntament es treballa amb tots els recursos disponibles per garantir la seguretat de la nostra vila i els ciutadans.