Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç acollirà la festa de celebració del 30è aniversari del Jove Baix Penedès el pròxim mes d’octubre
Notícia

L’Arboç acollirà la festa de celebració del 30è aniversari del Jove Baix Penedès el pròxim mes d’octubre

l'Arboç 
L´Arboç ha estat seleccionada com a seu de la festa de celebració del 30è aniversari de Jove Baix Penedès. Aquest esdeveniment, de gran rellevància en la commemoració del 30 aniversari, constarà de diverses activitats, un gran sopar i diversos concerts.

El passat dilluns 10 de juny, es va celebrar la primera reunió de planificació d'aquesta jornada festiva que es preveu celebrar el pròxim mes de novembre. Aquesta trobada entre el conseller comarcal de joventut, els tècnics comarcals de joventut amb el regidor i tècnics municipals marca l'inici dels preparatius.

L'elecció de l'Arboç per a aquesta celebració destaca el compromís de la vila amb les polítiques de joventut i la seva capacitat per acollir i celebrar esdeveniments. De fet, l’Arboç ha estat seu de diferents commemoracions del Jove Baix Penedès al llarg d’aquests 30 anys. Aquest mes de novembre la vila tornarà a ser un punt de trobada per a joves de tota la comarca.

El Jove Baix Penedès va néixer l’any 1994. Es tractava d’un projecte per treballar les polítiques de joventut en xarxa de tots els municipis del Baix Penedès conjuntament amb l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès. Actualment, en formen part 12 dels 14 municipis del Baix Penedès.

L'Ajuntament de l'Arboç celebra aquesta notícia, reconeixent l'oportunitat de mostrar el seu suport continuat a la joventut i enfortir la cohesió comarcal a través d'aquesta significativa commemoració.