Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç vol pacificar i augmentar la seguretat del tram de la N340 al seu pas per la vila
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç vol pacificar i augmentar la seguretat del tram de la N340 al seu pas per la vila

l'Arboç 
L’Ajuntament estudia diverses mesures conjuntament amb la Policia Local i el Cap de Trànsit de la demarcació de Tarragona

Aquest mes de juny passat, es va celebrar una reunió amb la participació del cap de la policia local, el cap del servei de trànsit de la demarcació de Tarragona i el regidor de transició energètica de l’Ajuntament Adrià Molina. L’eix central de la trobada va ser la seguretat viària al tram de la N340 que travessa la localitat i el replantejament de diferents opcions i estratègies per pacificar el trànsit rodat que passa per aquest punt de la vila.

Des de l’Ajuntament, tot i defensar activament el desviament de la N340 per fora de la vila i que passi en paral.lel a les vies del tren com a millor solució, es va debatre possibles mesures de pacificació i seguretat per aquesta via mentre no es faci realitat el desviament. El cap del servei de trànsit va oferir informació sobre una nova línia de subvenció per a millores en la seguretat viària i va proposar col·laborar amb el Servei Català de Trànsit per implementar plans i projectes municipals de mobilitat. A més, es van tractar les competències de la regulació municipal dels vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics.

El regidor de transició energètica de l’Ajuntament de l’Arboç va considerar la reunió molt positiva i espera que aviat es puguin començar a implementar diverses accions per millorar la seguretat mentre no es fa el desviament. Des de l’Ajuntament es va agrair la visita i predisposició del cap del servei de trànsit de Tarragona.