Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Nota informativa - SERVEIS MÍNIMS RECOLLIDA BROSSA
Notícia

Nota informativa - SERVEIS MÍNIMS RECOLLIDA BROSSA

l'Arboç 
Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CCOO i el Comitè de Vaga de l´empresa COSBAPSA / ANDRES ALCANTARA SANTIAGO SL amb caràcter indefinit a partir de les 00:00 hores del dia 26 d´abril de 2011, l´Ajuntament els informa sobre els Serveis Mínims que es realitzaran, per part de l´empresa concessionària, mentre duri la vaga.

Amb motiu de la vaga convocada pel sindicat CCOO i el Comitè de Vaga de l’empresa COSBAPSA / ANDRES ALCANTARA SANTIAGO SL amb caràcter indefinit a partir de les 00:00 hores del dia 26 d’abril de 2011, l´ajuntament us informa sobre els Serveis Mínims que es realitzaran, per part de l’empresa concessionària, mentre duri la vaga.

POBLACIÓ EN GENERAL – Serveis mínims

Dilluns Restes de menjar Bolquers

Dimarts ------------------------ vaga

Dimecres ----------------------- vaga

Dijous Resta o rebuig Bolquers

Divendres Restes de menjar Bolquers

Dissabte ----------------------- vaga

Diumenge ----------------------- vaga

Recollida de mobles i trastos vells

Pel que fa al servei de recollida de mobles i trastos vells es farà cada quinze dies. Recordeu que s´ha de trucar a l’Ajuntament de l’Arboç (977670083) on rebreu informació de quin dia se us podrà fer la recollida.

Servei de deixalleria mòbil

Mentre duri la vaga no hi haurà el servei de deixalleria mòbil. Us demanem, que en la mesura que us sigui possible, guardeu aquests residus a casa fins que es reprengui de nou el servei. Tingueu en compte que si cal podeu fer us de la deixalleria de Bellvei.

AGRAÏM LA SEVA COL·LABORACIÓ