Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • PRESENTAT EL PROJECTE D´INTERVENCIÓ INTEGRAL DEL NUCLI ANTIC DE L´ARBOÇ
Notícia

PRESENTAT EL PROJECTE D´INTERVENCIÓ INTEGRAL DEL NUCLI ANTIC DE L´ARBOÇ

l'Arboç 
Dilluns al vespre, l´alcalde de l´Arboç va presentar a la societat civil de la vila, representada perles entitats locals, el projecte d´intervenció integral del nucli antic, emmarcat dins de la convocatòria de la Generalitat de Catalunya de la Llei de Barris 2010.

El projecte consisteix en un conjunt d´accions d´intervenció integral adreçades tant a la rehabilitació física com a la sostenibilitat ambiental, el benestar social i la dinamització econòmica, amb l´objectiu últim d´aconseguir que l´espai i els equipaments públics esdevinguin factors de desenvolupament social i personal, generadors de teixit social i cultural, entorns afavoridors de cohesió i identificadors socials i culturals.

A l´Arboç es faran tres jornades de participació ciutadana, amb una periodicitat mensual. La d´aquest dilluns va servir per presentar els objectius i el calendari previst. La segona es farà el 15 de febrer, per presentar la diagnosi resultant de la fase d´anàlisi i reconeixement. I en la tercera, prevista pel 15 de març, es presentaran les conclusions i les propostes d´actuació.

Per aquest motiu s´ha preparat a la pàgina web de l´Ajuntament un apartat de participació on hi haurà una enquesta ciutadana i un apartat de suggeriments. La pàgina web s´anirà adaptant en funció de la participació i dels suggeriments rebuts pels vilatans i les accions que es vagin desenvolupant. A més, s´habilitaran dos punts d´informació, a la Casa de Cultura i a la biblioteca municipal, per facilitar la total participació.

I4.2 Sòl urbà (PDF)