Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • S´inicia la 1a fase de les obres d´ampliació del CAP
Noticia

S´inicia la 1a fase de les obres d´ampliació del CAP

l'Arboç 
Es preveu que estiguin finalitzades i entrin en funcionament abans de la fi del 2022.

El passat dilluns 22 d’agost es van iniciar les obres de la primera fase d’ampliació del CAP de l’Arboç. L’esperada notícia s’ha fet realitat just la setmana de la Festa Major de la vila.

Aquesta primera fase d’ampliació constarà d’un mòdul temporal de gairebé 300 metres quadrats de superfície que podran encabir 6 noves consultes ampliant els serveis sanitaris i millorant la qualitat del servei. Es construeix al costat mateix de l’actual CAP, al pàrquing adjacent.

Des de l’Ajuntament, tan la regidora de Salut com el mateix alcalde valoren molt positivament aquesta notícia i recorden que aquesta ampliació ha sigut una reivindicació recurrent de fa molts anys en les reunions i contactes amb la Xarxa Sanitària Santa Tecla i Generalitat de Catalunya. Els costos d’aquesta primera fase es repartiran entre l’Ajuntament de l’Arboç, la Xarxa Sanitària Santa Tecla i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La segona fase de l’ampliació del CAP serà la construcció definitiva d’un nou edifici més ampli i equipat. En aquests moments s’està treballant en la redacció del projecte.