Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La 9a Enramada de l´Arboç se celebrarà el 21, 22 i 23 d’octubre
Noticia

La 9a Enramada de l´Arboç se celebrarà el 21, 22 i 23 d’octubre

l'Arboç 
L’Arboç combina l’Enramada amb la segona edició de la Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia els propers divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre com a dates de celebració de la novena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada.

La coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès se celebrarà per segon any consecutiu a la zona exterior del Poliesportiu Municipal i en un tram de l’avinguda Via Augusta, en un indret ampli, amb arbrat i ben pavimentat que permet una major comoditat pels assistents.

L’interior del Poliesportiu acollirà la segona edició de la Fira de Playmobil i Lego de l’Arboç, que serà simultània amb l’Enramada. Un Mostra adreçada a petits i grans aficionats a aquestes joguines que desperten veritables passions.

Així doncs, del divendres 21 d’octubre a partir de les 6 de la tarda fins el diumenge 23 d’octubre la zona del poliesportiu municipal de l’Arboç esdevindrà un pol d’atracció per a totes les famílies del Penedès, on ambdós esdeveniments conviuran i tan arbocencs com visitants vinguts d’arreu, podran gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès i dels millors i més espectaculars diorames fets amb Playmobil i Lego.

Properament s’anirà desvelant tots els detalls i sorpreses que depararà la novena edició de l’Enramada i la segona edició de la Fira de Playmobil i Lego.

Imatge 1: La coca enramada és un producte típic del Penedès (Font: Aj. Arboç)