Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Joan Sans visita als 60 alumnes vinguts d’arreu del món a realitzar un campus esportiu a Camp Joliu
Noticia

Joan Sans visita als 60 alumnes vinguts d’arreu del món a realitzar un campus esportiu a Camp Joliu

l'Arboç 
Durant la visita va compartir una estona amb els esportistes i estudiants d’arreu del món que viuen i estudien a Camp Joliu

L’Arboç, 11 de novembre de 2022. Joan Sans, alcalde de l’Arboç va visitar recentment les noves instal.lacions de la Nàstic Sport Academy al Campus de Camp Joliu i que torna a situar l’Arboç com un dels municipis amb una millor i més variada oferta educativa. Durant la visita va poder conèixer i conversar distesament amb els nous estudiants i també amb la nova comunitat educativa del Campus i conèixer de primera mà les inquietuds i aspiracions.

Actualment hi viuen, estudien i entrenen una seixantena d’alumnes d’arreu del món que han vingut a l’Arboç per desenvolupar la seva carrera esportiva i també a formar-se academicament al Campus de Camp Joliu. Tots els alumnes tenen entre 14 i 18 anys i el país que té més representació és Mèxic amb 27 estudiants.

Amb la posada en marxa de la Nàstic Sport Academy, Camp Joliu recupera un dels seus trets essencials en els inicis, l’acolliment d’alumnes interns que viuen a la residència de Camp Joliu que ha estat reformada completament per poder oferir totes les comoditats i necessitats als estudiants.