Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Xerrada sobre les addiccions demà dimecres a les 18:45h a la Biblioteca Municipal
Noticia

Xerrada sobre les addiccions demà dimecres a les 18:45h a la Biblioteca Municipal

l'Arboç 
Dirigida a pares, mares, famílies i docents

L’Arboç, 9 de maig de 2023. Demà dimecres 10 de maig a les 18:45h es celebrarà a la Biblioteca Municipal una interessant xerrada sobre les addiccions dirigida a pares i mares. El passat 29 van assistir a aquesta mateixa xerrada els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de l'Arboç, gràcies a la subvenció de l'Ajuntament de l’Arboç. Els alumnes van participar d’aquesta oportunitat de conèixer de primera mà com les persones poden caure en l’addicció i quines poden ser les conseqüències. Miguel Ángel del Río, regidor de joventut i professor de l’Institut va ser l’encarregat de fer la presentació als alumnes.

L’encarregat de realitzar les xerrades és el psicòleg i expert en drogodependències sr. Àlex Forensa. Realitza xerrades arreu de Catalunya amb el lema "Caminem per a oportunitats de vida, la vida és sentir i moure’s, no deixis mai d’avançar". En aquesta ocasió l’acompanyen dues persones que han viscut en primera persona l'addicció a les drogues, oferint una esfereïdor relat de les seves vides.

La propera xerrada, dirigida a mares, pares i docents serà demà dimecres 10 de maig a les 18:45h a la Biblioteca Municipal i està oberta a tothom.

Aquesta xerrada és una iniciativa de la Regidoria de Joventut, activitat organitzada i a càrrec de l'ajuntament i amb la col.laboració de l'Institut.