Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L“Arboē realitzarą el campus esportiu municipal del 26 de juny a l“11 d“agost per a nenes i nens de 3 a 14 anys.
Noticia

L“Arboē realitzarą el campus esportiu municipal del 26 de juny a l“11 d“agost per a nenes i nens de 3 a 14 anys.

l'Arboç 
Inscripcions obertes de demą divendres 26 de maig fins el 16 de juny inclņs. Les places són limitades.

25 de maig de 2023. L’Ajuntament de l’Arboē organitza novament per aquest estiu un Campus Esportiu Municipal. Un espai lśdic on es posarą en prąctica diverses activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de manualitats i jocs populars i tradicionals, adaptats a les edats dels participants, dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. Com en anteriors edicions, les inscripcions es podran fer per setmanes per facilitar l’organització de les famķlies.

Aquest any l'horari serą de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, amb la possibilitat d’ampliar l’horari amb el servei BON DIA (8 a 9 h) i també s’ofereix l’opció de MENJADOR amb carmanyola (14 a 15 h) que serą gratuļt per als arbocencs.

El preu de l’inscripció serą de 40€ la setmana pels nens i nenes de l’Arboē i 60€ pels nens i nenes de fora. Les places seran limitades. El dia 13 de juny a les 19:00h es farą una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a l’Escola Sant Julią.

Per inscriure’s, caldrą emplenar el full d’inscripció que s’entregarą a la Casa de Cultura i aportar la documentació requerida i fer el pagament mitjanēant targeta bancąria a la mateixa Casa de Cultura. Per a més informació podeu trucar al telčfon 977 670 621.

El Campus Esportiu estą organitzat per l’Ajuntament de l’Arboē amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedčs.