Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • 3.000 alumnes comencen un nou curs als centres educatius de l’Arboç
Noticia

3.000 alumnes comencen un nou curs als centres educatius de l’Arboç

l'Arboç 
El nou curs ha començat sense incidències en els 5 centres educatius de la vila.

L’Arboç, 6 de setembre de 2023. Un nou curs escolar ha començat aquest matí de dimecres, 6 de setembre, arreu de Catalunya després de 2 mesos i mig de vacances. A l’Arboç han començat les classes gairebé 3.000 alumnes sumant els infants de la Llar d’Infants de l’Arboç, i els alumnes d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat de l’Escola Sant Julià, l’Escola Residència, Camp Joliu i l’Institut de l’Arboç.

El nombre d’estudiants del curs 23/24 als centres de l’Arboç es manté globalment respecte el curs passat, gràcies a les inscripcions de nous alumnes en els diferents cursos de primària i secundària que contrarresten el descens d¡alumnes de P3.

Avui serà una jornada de retrobades amb antics companys de classe i també de noves coneixences de companys i de professors. L’Arboç, un any més torna a ser un dels municipis de Catalunya amb una ratio d’estudiants per habitant més alta. Des de l’Ajuntament, desitgem a tota la comunitat educativa, professors, alumnes i famílies un molt bon inici de curs.