Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç promou i subvenciona novament la socialització dels llibres de text de l´Escola Sant Julià
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç promou i subvenciona novament la socialització dels llibres de text de l´Escola Sant Julià

l'Arboç 
Amb aquest projecte, referent al curs 22-23 es volia promoure l’ús responsable dels recursos educatius i que les famílies poguessin gaudir d´un preu reduït a l’hora d´adquirir els llibres escolars.

L’Arboç, 12 de setembre de 2023. L’Ajuntament de l’Arboç va aprovar en junta de govern del passat 20 de juliol, per tercer any, el balanç del projecte de socialització de llibres de text (curs 2022-23) impulsat per l’AMPA de l'Escola Sant Julià de l’Arboç. L’Ajuntament, col.labora amb 10€ pels alumnes de cicle inicial i amb 20€ pels alumnes de cicle mitjà i superior que s’hagin adherit a aquest programa durant el curs passat (2022-23). La suma total que l’Ajuntament paga a les famílies adherides al projecte durant el passat curs ascendeix a 2.210,00€.

La socialització dels llibres de text escolar fomenta l’ús responsable dels recursos educatius, promou la cultura del reciclatge i reutilització de recursos existents, fomenta la cooperació entre l'alumnat, educa per al consum racional i sostenible, així com impulsa en els alumnes valors com la responsabilitat, els respecte pels llibres de text i el material comunitari. A més, s’aconsegueix una important reducció dels costos de les famílies a l’hora d’adquirir el material escolar a l’inici de curs.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquest projecte.