Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La 7Ē Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer del proper diumenge comptarā amb 350 participants
Noticia

La 7Ē Cursa i Marxa Solidāria contra el Cāncer del proper diumenge comptarā amb 350 participants

l'Arboç 
La recollida de dorsals serā el dissabte 30 de setembre a la tarda de les 17.30 a les 20.30h i el mateix diumenge 1 d’octubre de les 07.45h a les 08.45h a la Casa de Cultura.

Queden 20 dorsals per a inscripcions presencials el dissabte a la tarda.

L’Arboç, 29 de setembre de 2023. La 7a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer es celebrarà aquest proper diumenge 1 d’octubre a la vila de l’Arboç. Gairebé 350 participants ja s’han inscrit en una cursa que enguany commemora les 10 edicions de la Fira Modernista.

 

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 7a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i les curses infantils que aniran desde la Rambla Gener fins la plaça de la vila.

Des de l’Ajuntament es recorda que el Carrers afectats amb talls intermitents entre les 8:30 i les 11:00 hores seran: la Plaça de la Vila, on hi haurà la sortida i arribada dels participants, Carrer Major, l’Avgda Jacint Verdaguer, Francesc Macià, Carrer del Nord, Pompeu Fabra, Avgda del Priorat, Avgda de Sant Jordi, Avgda de l’Abat Josep Freixas, Via Augusta, Pl de Catalunya, Avgda del Penedès, Avgda de Tarragona, Carrer Hortaleza, Avgda del Rei Pere I, Carrer de Santa Llúcia, Passeig Panxita, Rambla Gener, Carrer de la Muralla, Carrer Andreu Lleonart, Carrer Jussà, i Carrer de l’Abat Escarré. Els carrers que estan afectats pel circuit no estaran tallats, hi hauran voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran per tant circular amb restriccions. Demanem als usuaris afectats paciència i comprensió.

En aquest enllaç de wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tan la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744 A més, podeu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l’Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc/

Tots els participants rebran una bossa el corredor que a més de la samarreta inclourà un van Vano “REFRESCA’T AMB ELS XUKLIS” ( 120 unitats ) o una Gorra MARI ITO. En el cas dels participants infantils, a més de la samarreta, rebran un Bolígraf de l'Associació AFANOC, i una medalla de participació en el cas dels menors de 12 anys.

Un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. El diners recaptats aniran per aquesta causa. Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.

Aquesta setena edició organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç.