Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La quarta edició de la Campanya d’Arbocetes s’iniciarà el 16 de desembre amb un pressupost de fins a 60.000 € per dinamitzar el comerç local
Noticia

La quarta edició de la Campanya d’Arbocetes s’iniciarà el 16 de desembre amb un pressupost de fins a 60.000 € per dinamitzar el comerç local

l'Arboç 
Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20 € i fins a un màxim de 50 € en “arbocetes” per gastar mentre duri la campanya en els comerços arbocencs participants.

Per quart any, l’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa la campanya comercial “L’Arboç és centre comercial, El nostre comerç, el millor regal” i repartirà fins a 60.000 € en arbocetes amb l’objectiu d’incentivar el petit comerç, els serveis i l'hostaleria local. Després de l’èxit de les campanyes anteriors, enguany, des de les Regidories de Promoció econòmica i Noves Tecnologies s’estima que aquesta campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000 € pel comerç de la vila.

La quarta edició de la campanya de dinamització comercial vol ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la propera campanya de Nadal. Amb aquest objectiu l’Ajuntament entregarà en les setmanes vinents fins a 60.000 € en arbocetes a les famílies del municipi que podran gastar-les a partir del dissabte 16 de desembre i fins a finals de gener en els comerços que hi participin. S’entregaran arbocetes per valor de 20 € a 50 € per unitat familiar, depenent del nombre de membres.

Igual que en edicions anteriors, hi haurà 4 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5 €, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica, Comerç al detall i Restauració. Ben aviat s’anunciaran les dates en què es repartiran físicament i igual que l’any passat, també es podran demanar per Internet.

Per la seva banda, els comerços que hi vulguin participar, recordem que s'hauran de registrar a través de l'app "l'Arboç de butxaca". En els propers dies informarem quant es poden començar a apuntar. Durant els dies que duri la campanya, hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten arbocetes d’una de les 4 tipologies. A la web municipal arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es podran gastar les arbocetes. És important recordar que el fet de participar en aquesta campanya no suposa cap cost econòmic pel comerç. Pròximament s’informarà amb tots els detalls.