Ajuntament de l'Arboç

Notícies

L’Arboç acollirà la festa de celebració del 30è aniversari del Jove Baix Penedès el pròxim mes d’octubre

17 Juny 2024

L´Arboç ha estat seleccionada com a seu de la festa de celebració del 30è aniversari de Jove Baix Penedès. Aquest esdeveniment, de gran rellevància en la commemoració del 30 aniversari, constarà de diverses activitats, un gran sopar i diversos concerts.

Toc de campanes a sometent i a foc per a commemorar el 216 aniversari dels fets de l´Arboç del 1808

7 Juny 2024

Aquest diumenge 9 de juny, a partir de les 8 de la tarda, els Campaners de l´Arboç tornaran a tocar a Sometent i a Foc des dels campanars de l´església de Sant Julià per a recordar la defensa desesperada que varen protagonitzar les arbocenques i els arbocencs l´any 1808, ara farà tot just 216 anys.

L’Arboç celebrarà una gran festa de benvinguda de l’estiu el proper 22 de juny amb 12 hores de diversió a la piscina d’estiu

6 Juny 2024

Prepara´t per gaudir d´una jornada plena de diversió, entreteniment i bon ambient, on hi haurà activitats per a totes les edats i gustos. Entrada gratuïta al recinte.

L´Ajuntament de l´Arboç generarà energia elèctrica renovable instal·lant plaques fotovoltaiques al teulat del Centre Polivalent

3 Juny 2024

L’energia generada excedent servirà per alimentar altres edificis municipals reduint notablement la petjada mediambiental i generant un gran estalvi econòmic.

L´Ajuntament de l´Arboç augmentarà la seguretat nocturna contractant un reforç de vigilància

28 Maig 2024

Els vigilants estaran en comunicació permanent amb la Policia Local per tal de donar-los suport.

L´Ajuntament de l´Arboç millora la seva seu electrònica

27 Maig 2024

La nova seu és més accessible i intuïtiva, i està pensada per l´ús de dispositius electrònics reduïts, com mòbil i tauletes intel·ligents.