Ajuntament de l'Arboç

Notícies

La regidora de Serveis Socials visita l´Escola de la Puntaires el Dia de la Dona

12 Març 2012

La regidora de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç, Sra. Montserrat Pérez, va visitar el passat 8 de març, Dia de la Dona, l´Escola de Puntaires de l´Arboç.

200 dones de l´Arboç participen en els actes del Dia de la Dona

13 Març 2012

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt sense precedents, van organitzar tot un seguit d´actes la setmana del 5 al 9 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2012. Sota el lema "Sóc maca perquè m´estimo", s´ha articulat tota una proposta d´actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 200 dones de l´Arboç i rodalies.

260 alumnes d´escoles del Baix Penedès visiten el Museu de Punta al Coixí

7 Març 2012

Durant els mesos de març i abril, un total de 260 alumnes de 2n d´ESO procedents de Centres d´Educació Infantil i Primària de tota la comarca del Baix Penedès, visitaran l´Escola de Puntaires i el Museu de Puntes al Coixí de l´Arboç

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa un servei d´assessorament jurídic gratuït pels seus ciutadans

7 Març 2012

L´Ajuntament de l´Arboç i el despatx d´advocats Lozano&Quilón signen un conveni que permetrà als ciutadans del municipi gaudir d´assessorament legal gratuït. El servei entrarà en vigor des del 7 de març. Per demanar cita cal apropar-se al consistori o trucar al telèfon 977 670 083.

Extraordinari concert de la Coral Ressò

6 Març 2012

El passat diumenge 4 de març de 2012, la Coral Ressò de l´Arboç va oferir un concert al monestir de Montserrat desprès de la Salve.

La Coral Ressò de l´Arboç cantarà a Montserrat

1 Març 2012

El proper diumenge 4 de març, la Coral Ressò de l´Arboç oferirà un concert al Monestir de Montserrat desprès de la Salve.

L´Arboç commemora aquesta setmana el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb tres dies d´actes

2 Març 2012

El 5, 7 i 8 de març, l´Arboç celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes han estat organitzats per la Regidoria de Serveis Socials i Família de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, i contemplen tallers, xerrades i exposicions. Per participar, cal inscriure´s a la Casa de Cultura.

Jornada de portes obertes a l´Escola Sant Julià de l´Arboç

28 Febrer 2012

EL proper dijous 1 de març, el Ceip Sant Julià de l´Arboç farà una jornada de portes obertes per donar a conèixer l´escola, els serveis que ofereix, i el projecte educatiu de centre.