Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Acord pel compliment dels serveis mínims en la recollida de brossa a l´Arboç

4 Maig 2011

L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ INFORMA QUE A LA REUNIÓ QUE ES VA FER AQUEST DIMARTS 3 DE MAIG A LA SEU DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE RELACIONS LABORALS DEL DEPARTAMENT D´EMPRESA I OCUPACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ENTRE EL COMITÈ DE VAGA DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA, EL SINDICAT CCOO I REPRESENTANTS DE L´EMPRESA ANDRÉS ALCÁNTARA SANTIAGO VAN ARRIBAR A L´ACORD DE FER EFECTIU EL COMPLIMENT DELS SERVEIS MÍNIMS DE RECOLLIDA DE LA BROSSA QUE ES VAN FIXAR PER PART DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Caminada de Ràdio l´Arboç per conèixer les fonts recuperades

3 Maig 2011

Ràdio l´Arboç i el programa "Contes de la terra" organitzen per a aquest proper diumenge 8 de maig una sortida a peu per conèixer les fonts recentment recuperades per l´ajuntament.

Segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana a l´Arboç

3 Maig 2011

La plaça i el carrer Major de l´Arboç acolliran el proper dissabte 7 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

L´Ajuntament homenatja als nonagenaris en la festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

2 Maig 2011

Un any més, la Lar Municipal de Jubilats de l´Arboç va celebrar la seva festa l´1 de maig. Enguany, però, per primera vegada s´ha celebrat amb un dinar al pavelló poliesportiu, al que van assistir més de 200 persones.

Intent d´agressió amb una barra de ferro per part d´un alliberat de CCOO contra tres treballadors de la recollida de brossa de l´Arboç que efectuaven els serveis mínims

28 Abril 2011

La nit del dimecres 27 d´abril un piquet encapçalat per un alliberat del sindicat de CCOO i format per vuit persones més en dos vehicles privats, va presentar-se a l´Arboç sobre les 22:30h a la zona del barri de La Cristalera, concretament al carrer d´Alcalà de Guadaira, amb l´objectiu d´aturar els serveis mínims de recollida d´escombraries que s´efectuaven amb motiu de la vaga convocada des de el passat 26 d´abril per part de l´empresa Andrés Alcàntara i Cosbapsa.

Avís important - Vaga recollida de brossa a l´Arboç

28 Abril 2011

Dilluns es va iniciar la vaga de l´empresa Andrés Alcántara en el servei de recollida de la brossa al municipi de l´Arboç.

Gran cantada de Caramelles a l´Arboç

27 Abril 2011

El passat diumenge 24 d´abril va tenir lloc pels carrers de l´Arboç la tradicional cantada de Caramelles organitzada per la Coral Ressò i la Parroquia de Sant Julià de l´Arboç

Nou espai web del sistema de recollida porta a porta dels residus de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès

26 Abril 2011

Amb l´objectiu de donar a conèixer el projecte residu zero i posar a l´abast de tothom tota la informació que es disposa, els ajuntaments de l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès estrenen aquests dies un nou espai web.

La Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç cel-lebrarà la festa de l´1 de maig

26 Abril 2011

Com cada any, la Llar Municipal de Jubilats de l´Arboç celebra la seva festa el proper diumenge, dia 1 de maig. Al migdia es farà un dinar al poliesportiu, amb show d´animació i música ambiental. De les 5 a les 7 de la tarda hi haurà ball amb el grup Quartz.