Ajuntament de l'Arboç

Notícies

Ràdio l´Arboç estrena nova web

27 Octubre 2010

Ràdio l´Arboç ja té a punt una nova pàgina web, www.radiobaixpenedes.cat, amb una imatge moderna i innovadora, amb continguts útils per a tothom, amb més notícies i amb més prestacions de la ràdio a la carta.

Celebració de la festa d´hivern de la Llar de Jubilats de l´Arboç

27 Octubre 2010

Com es tradicional per aquestes dates, diumenge passat es va celebrar un any mes la Festa de la Castanyada que organitza l´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç.

El president i el cap de colla dels Minyons assisteixen a la presentació del cartell "Castells Patrimoni de la Humanitat"

21 Octubre 2010

Els castells poden ser declarats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO el novembre vinent. El pintor Joan Pere Viladecans ha dissenyat un cartell commemoratiu d´aquesta aspiració.

L´Arboç recupera les antigues places de l´entorn de l´esglèsia

21 Octubre 2010

Les obres de renovació de l´entorn de l´església de Sant Julià continuen a bon ritme i ja es van veient els resultats. Ara, amb l´enderroc de dues edificacions d ela plaça de la Badalota, els antics Don Pelayo i el Pou del Glass, l´Arboç ha recuperat la visual del campanar de l´església i es va assolint l´objectiu del projecte de recuperar les antigues places de l´entorn de l´església segons la seva configuració en construir-se el temple al segle XVII.

Els Minyons de l´Arboç i les noves tecnologíes

16 Octubre 2010

Per una entitat castellera és molt important establir una xarxa de comunicació funcional i operativa per tal que flueixi la informació entre els seus integrants. També per potenciar la presència mediàtica als canals de comunicació i xarxes socials.

L´ajuntament de l´Arboç potencia l´escola infantil de puntaires

15 Octubre 2010

L´ajuntament de l´Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí han posat en marxa un programa per potenciar la secció infantil de l´Escola de Puntaires de l´Arboç.

Nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional a l´Arboç

7 Octubre 2010

El passat 4 d´octubre es van iniciar a l´Arboç les classes del nou curs de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. Amb més de 60 alumnes matriculats, aquesta prestigiosa

Cap infant de l´Arboç sense plaça a la llar municipal Minyons

29 Setembre 2010

El nou curs ha començat amb 104 nens i nenes de 4 mesos a dos anys i a partir del mes de gener s´obrirà una nova aula de nadons, arribant a les 111 places ocupades.

L´Arboç a TV3

3 Agost 2010

Vídeo del programa "Viure a Catalunya" de TV3 sobre les obres de la biblioteca municipal, de la llar d´infants i la rehabilitació de Can Freixes, incloses en pel Pla únic d´obres i serveis (PUOSC) 2008-2012.