Ajuntament de l'Arboç

Noticias

La tercera edició de la campanya d’Arbocetes de l’Ajuntament de l´Arboç repartirà fins a 60.000€ per dinamitzar el comerç local.

2 Diciembre 2022

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20€ i fins a un màxim de 50€ en “arbocetes” per gastar mentre duri la campanya en els comerços arbocencs participants.

Banyeres del Penedès i L’Arboç tornen a organitzar conjuntament la 4ª Sant Silvestre Solidària – Cap infant sense joguines!!

1 Diciembre 2022

La Cursa/caminada tindrà lloc el dia 31 de desembre de 2022 a les 9.30 hores.

Els veïns i veïnes de l’Arboç presenten 78 propostes als Pressupostos Participatius’22

18 Noviembre 2022

Les propostes recollides seran analitzades per una comissió tècnica, que haurà de determinar quines compleixen amb els requisits del procés i quines no.

NOVA SESSIÓ INFORMATIVA DEL CONSELL COMARCAL DEL PROGRAMA DONES RIU

17 Noviembre 2022

Us informem que el proper 23 de novembre a 2/4 de 10 del matí es realitzarà la propera sessió informativa del Programa Dones RIU a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès (plaça del Centre, 5 del Vendrell).

El cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre l´Arboç celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia

17 Noviembre 2022

Apunteu la data!, L’Ajuntament de l’Arboç anuncia el cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre com les dates de celebració de la 810 edició de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí que enguany comptarà com a novetat amb l’exposició d’un pessebre de tamany real a la Plaça de l’Església.

Joan Sans visita als 60 alumnes vinguts d’arreu del món a realitzar un campus esportiu a Camp Joliu

11 Noviembre 2022

Durant la visita va compartir una estona amb els esportistes i estudiants d’arreu del món que viuen i estudien a Camp Joliu

Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l´Arboç

9 Noviembre 2022

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un cicle de xerrades contra la Violència de Gènere aquest mes de novembre per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere que es celebra el 25 de novembre.

L´Ajuntament farà noves medicions de dia i de nit per detectar l’origen dels molestos sorolls i solucionar el problema definitivament

8 Noviembre 2022

Tot i que els sorolls no son tan constants com a principis d’any, des de l’Ajuntament es vol arribar al fons de la qüestió, detectar d´on provenen i acabar definitivament amb aquestes molèsties.